10 cançons country... d'amor!


Seguim amb aquesta nova secció estrenada el mes passat a Countrycat on periòdicament us compartirem llistes de cançons que comparteixin una temàtica, curiositat,... i que ens serveixin per conèixer una mica més sobre la nostra afició.

No ens volem fer pesats, però volem agrair la col·laboració de Corbeto's Boots, que la patrocina de la mateixa manera que fa amb el ranking mensual de balls més consultats.

Si el mes passat us compartíem 10 cançons country de barrets i botes, en aquesta ocasió ho volem fer amb un clàssic! Les cançons d'amor! N'hi ha per parar un tren, però n'hem hagut d'escollir 10. Quines són les vostres?

Així que altaveus apunt, cors oberts i keep it country!


1. George Strait - The man in love with you

El Rei del Country no podia ser que no encapçalés el llistat! :-) Aquesta potser no és una de les cançons més conegudes ("I cross my heart" potser seria la top1), però precisament per això l'hem escollit.




2. Alan Jackson - Livin' on love

Clàssic ja avui en dia. Aquest tema d'Alan Jackson parla de les diferents etapes de la vida d'una parella. Com sempre, Jackson sap arribar ben endins.




3. Brad Paisley - Toothbrush

I és que quan en Paisley es posa country, sap fer-ho! Aquesta cançó potser no segueix els cànons més habituals, però també parla com tota relació d'amor comença amb un raspall de dents, i que la roda segueix...




4. Randy Travis - Forever and ever, amen

Un dels temes més escoltats a molts casaments entre aficionats al country. No hi ha paraules, és l'amor fet cançó!




5. John Michael Montgomery - I swear

Un tema dels anys 90 molt versionat, també a les llistes pop, però que John Michael Montgomery va fer popular dins el country.




6. Dolly Parton - Coat of many colors

I és que no tot l'amor és entre la parella. Aquesta cançó mítica que no pot faltar a cap discografia country parla d'un altre tipus d'amor, el de la filla cap a la seva mare. Gallina de piel!




7. Mark Chesnutt -She Was

Si la cançó d'abans parlava d'amor a la mare, en aquesta Chesnutt també ho toca i arriba a fer vessar llagrimeta amb una lletra que també parla de la figura materna.




8. Dixie Chicks - Cowboy Take Me Away

Quan encara no compartien escenari amb estrelles del pop, les Dixie Chicks en van obsequiar amb aquest tros de tema.




9. Tracy Byrd - Heaven In My Woman's Eyes

Una cançó molt bonica, que a Catalunya s'ha ballat tant en two-step com en el ball Heaven. Una delícia!




10. Thomas Rhett - Die A Happy Man

I perquè no sigui dit que a Countrycat només ens agrada el country tradicional (bé, deixem-ho en que hem de fer esforços perquè no es noti... :-P), acabem el top-10 amb un tema recent que fuig, escapa, s'allunya, deixa a milers de quilòmetres de distància el country clàssic... però que literalment ho ha petat mundialment entre els teenagers (en podem donar fe al concert que vam assitir al festival de Dublin de Country 2 Country 2016). En honor a la veritat, en aquesta versió té més proximitat al country pop que al directe de Dublin...

Comentaris

Entrades populars