III Salardú Country Rock Festival


Dies: del 25 al 28 d'agost de 2016
Lloc: Salardú (Val d'Aran)

Cada cop falten menys dies perquè comenci un dels esdeveniments country de l'any! D'aquells que han d'estar assenyalats als calendaris de qualsevol amant de la música i el ball country de la Val d'Aran (no cal ni dir-ho!), de Catalunya i del sud d'Europa! Està arribant, ja s'ensuma, la tercera edició del fantàstic Salardú Country Rock Festival!

Després de dues exitoses edicions, en Victor i tot l'equip que fa possible aquesta gran concentració, han treballat com sempre per dur el bo i millor del country i el ball fins a Salardú.

El programa d'enguany presenta concerts tant d'artistes internacionals com de bandes catalanes, així com el bo i millor del ball country europeu. No dubteu a consultar la web oficial per a tenir més informació, però us n'avancem alguns detalls a continuació.

Lee Mathews (Irlanda) - http://www.leematthewsmusic.com/

Country amb tocs irlandesos 100% actual!




Trent Willmon (USA) - http://www.trentwillmon.com/

Serà fantàstic! Un jove Willmon ens despertava interès ja un 14 d'octubre de 2004 (coi, si que fa anys que publiquem coses a aquesta web... :-D)! Com a curiositat, podeu llegir la nota que en publicàvem aleshores a Country.cat!




The High Rollers (USA) - http://www.highrollersband.com/

Des de Colorado fins a la Val d'Aran! Una banda genuïnament americana!




Nadine Somers (GB) - http://www.nadinesomers.com

Nascuda a la Gran Bretanya però instal·lada als Estats Units des de fa anys, ens farà gaudir d'una gran veu.




També hi actuaran les bandes catalanes The Bazagas, The Country Revival Farmers i els Bad Monroe's.

Pel que fa al programa de ball country, noms de primeríssim nivell europeu per no parar de ballar en cap moment: Adriano Castagnoli (Itàlia), David Villellas (Catalunya), Manu Santos (França), Silvia Denis (Itàlia), Montse Sweet (Catalunya), Ferran & Vane (Catalunya), Araceli Capitan (Catalunya), Dominique Tirscht (França) i The Country Revival Farmers (Catalunya).

I tot plegat, combinat d'exhibicions, tallers, master classes de dolços americans, workshops, mercat artesanal i western, sales de ball, DJ Country, zona infantil, espectacles eqüestres, restaurants, actuacions infantils, photocall, concursos, humor,... i el millor ambient imaginable a un entorn paradisíac com és el Naut Aran!

Definitivament: no us ho podeu perdre de cap manera! A Countrycat hi serem. Quedem allà?


Més informació:
- Web oficial
- Esdeveniment a Facebook.
- Crònica a Countrycat de la II edició del festival (Català - Aranès)

Comentaris

Entrades populars