Crònica Marató de Sang a Barcelona, per Xavier Badiella


Us enganxem una nova crònica d'en Xavier Badiella, incansable coreògraf, ballarí i reporter enviat especial de Countrycat per allà on passen les seves valuoses botes. I no pas valuoses per ser cares (que ho desconeixem). Valuoses per dur amunt i avall una persona afable, entregada, alegre i disposada a ajudar a tothom qui li demana, ja sigui escrivint cròniques, explicant balls o disfressant-se de mil-i-un personatges per entretenir al personal. Gràcies Xavi!


MARATO DE DONATS DE SANG 2016
Per: Xavier Badiella


Comencem l’any amb la primera activitat solidària dels amants del ball Country & Linedance, l’excusa és la Marató anual de donants de sang que s’organitza a moltes de les ciutats del nostre país. Aquí a la capital, a Barcelona, enguany el lloc escollit per fer les activitats al carrer ha estat a la Plaça de Catalunya, durant el cap de setmana del 15 al 17 de Gener, estaran en aquesta plaça davant de l’Fnac, carpes, autobusos i demés instruments logístics per atendre a tothom que vulgui donar sang per als nostres hospitals. Una de les moltes activitats que dinamitzen aquesta tasca és la ja tradicional ballada Country & Linedance i ja ens tens el dissabte pel matí a 2/4 de 12 engrescant a tots els aficionats i vianants a gaudir d’una matinal força fresca i moguda.


Vinguts de diferents llocs de la nostre geografia, s’aplegaren més d’un centenar de persones per animar a la concurrència, l’espai per ballar queda de seguia petit per acollir a tota la gent que volia unir-se a nosaltres, per sort, les voreres de la plaça de Catalunya son amples i podíem anar ocupant espai entre vianants i turistes. Un servei de Xocolata calenta servit per un grup de Vilafranca del Penedès ajudava a fer passar el fred, La “batucada” que ressonava des de el mig de la plaça despistava a vegades la musica que calia fer pujar de volum, malgrat tot, aconseguirem complir el programa establert de bon principi, animant i engrescant l’entorn dels donants de sang que mica en mica anaven fen pujar el marcador de donacions que cada any son més nombroses.

Agrair a tots els assistents la seva presencia, vosaltres, els vertaders protagonistes, que feu possible un cop més de forma anònima, però ben visible, que aquestes mostres de solidaritat creixin i ajudin a una causa tan noble con saber “DONAR”., gracies al cos de Bombers per la seva col•laboració especial en aquesta diada tan important, amb qui ens poguérem fotografiar a plaer, tal com tots saben que surten de "guapos” als calendaris de paret.

Comentaris

Entrades populars