dimecres, d’octubre 07, 2015

Concert benèfic de Jeb Andrews Foundation


Dia: dissabte, 24 d'octubre de 2015
Hora: 11:30h - 14:00h
Lloc: La Principal retro&Co - C/Valldonzella 52, Barcelona

Tota la recaptació de les vendes del disc aniran en benefici directe de la fundació Jeb Andrews Foundation.

Jeb Andrews Foundation va ser creada el 2014 per Jeb Andrews com un projecte personal, sense ànim de lucre, amb una única finalitat: canviar les vides de nens amb càncer i la de les seves famílies. La fundació recapta fons mitjançant donacions i projectes benèfics i els ofereix com a suport econòmic a les famílies per a les despeses de desplaçament, allotjament, dietes i medicaments entorn al tractament del càncer, a través de diversos centres hospitalaris oncològics nacionals i internacionals.

Al seu torn, Jeb Andrews dóna el 100% dels beneficis obtinguts de la seva música i actuacions a la fundació, a la qual embolica de valors propis de l'esperit country com l'amistat, l'esforç i la voluntat.

Esteu tots convidats! L'entrada és lliure i gratuïta ...

Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger