Concert honkytonk de Jack Grelle a Catalunya



Dia: diumenge, 27 de setembre de 2015
Hora: 12:30h
Lloc: Restaurant Cinc - Carreró de la Plaça, 5 - Santa Coloma de Gramenet

Dia: dilluns, 28 de setembre de 2015
Hora: 20:00h
Lloc: La Cantonada - Carrer de Fortuny, 23 - Tarragona

L'Arantxa, membre del col·lectiu La Pintarroja, ens envia un mail a countrycat@gmail.com informant-nos de dos grans concerts que estan a punt de tenir lloc a Catalunya.

Jack Grelle (Facebook), exponent de la música honky-tonk que per aspecte i sonoritat ens ha recordat una mica a JP Harris, està de gira per Europa i fa parada a Santa Coloma de Gramenent i a Tarragona. Entre molts concerts, va tocar també al Festival Equiblues d'aquest estiu passat.

Els concerts (Jack Grelle en solitari, sense banda) seran el diumenge 27 al Restaurant Cinc de Santa Coloma de Gramenet i el dilluns 28 de setembre al Café La Cantonada de Tarragona, a las 20 hores. L'entrada als concerts és gratuïta, els assistents paguen a l'artista a voluntat després de l'espectacle.

Segons ens explica l'Arantxa, Jack Grelle és un artista de Missouri que canta sobre històries que li passen a la carretera i amb la gent que ha trobat pel camí. Escriu i toca cançons de country, folk i honky-tonk. En Jack s'uneix a la nova onada de músics joves itinerants que toquen música d'arrel americana a bars, habitacions i sales d'estar de tot el món.

Interpretarà temes del seu nou àlbum “Steering Me Away” (Big Muddy Records) carregat de cançons amb reminiscències als sons de Bakersfield i dels Texas Outlaw dels 70’s (Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings, Merle Haggard, David Allan Coe i Eli Radish Band).

Us enganxem un parell de temes perquè us feu una idea de l'estil:




Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.

Comentaris

Entrades populars