III KWC Americana RadioStation Festival


Dia: dissabte, 5 de setembre de 2015
Hora: 17:00h - 00:00h
Lloc: HonkyTonk el Encuentro - Camino viejo de Torrelaguna S/N, 28700 San Sebastián de los Reyes

Per tercer any consecutiu, la KWC Americana Ràdio Station torna a organitzar el seu Festival anual. Comptarà amb el Campionat Nacional NBHA de Barrel Racing i Pole Bending, la participació de tres grups musicals de primer ordre que abastaran gran part del ventall d'estils musicals que conformen la base musical de l'emissora. Concurs de country line-dance amb els primers cinc grups de Line Dance que s'inscriguin amb anterioritat a la data de l'esdeveniment. No faltaran les hamburgueses ni la cervesa i veure funcionar la american BBQ serà un espectacle per si sol.

Pel que fa als grups de música, seran els següents:
1- MARCOS SENDARRUBIAS
2- THE JACKPOTS
3- MOONSHINE WAGON

Pel que fa al lloc, com sempre aquest inclou com a objectiu prioritari la seguretat i comoditat dels visitants i els seus vehicles com a bases ineludibles per a la celebració de l'esdeveniment. Enguany s'ha triat el Honky Tonk El Encuentro per la idoneïtat de les instal·lacions, comunicacions i proximitat a Madrid.

El timing per a l'esdeveniment queda tal com es reflecteix a continuació:
17:00h: Obertura de portes.
17:30 a 20:00h: Campionat Nacional de la NBHA de Barrel Racing i Pole Bending.
20:00 a 21:00h: Concurs de ball Country Line Dance.
21:00 a 22:15h: Concert Marcos Sendarrubias.
22:25 a 23:40h: Concert The Jackpots.
23:50 a 01:05h: Concert Moonshine Wagon.

La intenció és que pugueu anar-hi en família a gaudir aquest dia, de manera que estarà molt acotat el lloc on es fa l'esdeveniment i es reforçarà l'atenció en el control d'accessos, perquè els vostres menuts puguin estar al seu aire sense perill que puguin sortir del recinte o extraviar-se. Al llarg de l'esdeveniment, s'aniran realitzant activitats per a nens com curses de sacs, llançament de ferradures, anades en ponies, etc.

Aquest any, també s'oferirà la possibilitat que els grans que ho desitgen també puguin fer un petit passeig a cavall en l'horari que s'estipuli acompanyats i guiats per un experimentat cowboy o cowgirl.

PREU: 15 €. Els nens menors de 12 anys, gratuït prèvia acreditació.

Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.

Comentaris

Entrades populars