Voghera Country Festival 2015


Un any més, el festival de Voghera ha esdevingut una de les cites més multitudinàries del món del country i linedance del sud d'Europa. S'ha de felicitar a la organització per haver-ho fet possible de nou.

I si combinem els termes "country", "ball" i "festival" fa anys que hi ha un parell de noms que els catalans (i cada cop més europeus) associem de seguida. Laura i Quim! Oi que no anem desencaminats? :-)

De ben segur que a ells no els agradarà que els citi tant explícitament, però mereixen qualsevol elogi que se'ls pugui fer arribar. Allà hi són, sempre que poden, sense fer gaire soroll, tenint un somriure per a tothom, al peu del canó. Fan una tasca enorme, tant amb els vídeos d'en Quim com amb els reportatges fotogràfics de la Laura (per cert, no us perdeu el de Voghera perquè ha estrenat nova càmera i han quedat espectaculars).

Doncs bé, com no podia ser d'altra forma, en Quim ja ha editat de forma magistral el material que va enregistrar durant el festival. I ens ha demanat que el difonguem a tothom compartint les llistes de reproducció que ha creat tant a Vimeo com a Yotube (canals OurCountrycat i MyCountrycat). I això farem amb molt de gust!




I des d'aquí els podreu veure també a Vimeo

Comentaris

Entrades populars