Campions d'Europa 2015


En Xavier Badiella ha escrit un article per explicar-nos els resultats obtinguts pels representants Andorrans i Catalans al campionat d'Europa d'enguany, puntuable pel campionat del món. Un cop més, moltes gràcies Xavi!


CAMPIONS d'EUROPA 2015
Per: Xavier Badiella


Sembla impossible, però tenim 4 nous campions d’Europa a casa nostra! Per bé que alguns repeteixen, no deixa de ser un èxit força encoratjador. Aquest darrer cap de setmana de Juny, malgrat coincidir amb altres esdeveniments de ball força importants (em refereixo al Inter-AND-Line d’Andorra o al Festival de Voghera d’Itàlia), alguns dels nostres representants tan Catalans com Andorrans han fet l’esforç de competir a nivells Europeu.

En total 8 del nostre país i 4 andorrans ha viatjat a Holanda els dies 26-28 de juny per mesurar les seves forces i capacitats davant un repte com el campionat d’Europa que organitza la WCDF (World Country Dance Federation), naturalment puntuable per al campionat del món.


Heus aquí els resultats que han aconseguit. Dels 4 Andorrans, la Emma Suarez i en Xavi Silvestre han aconseguit un fantàstic subcampionat en les respectives categories de Teen Novice i Adult Novice. La Patricia Silvestre i la Veronica Alonso no tingueren tanta sort i l’una es classificà cinquena i l'altra quarta, respectivament.

El nostre país, amb vuit representants, ha situat la meitat als primers llocs. Així doncs, els nous campions d’Europa són els següents: Pedro Gallardo a la categoria de Silver Novice, Estela Biosca en Silver Novice, Antoni Ruiz a Gold Advanced, i Miquel Menendez a Megastart. Destacaré a la Estela perquè tenia ni mes ni menys que 15 rivals. La Laura Dominguez fou subcampiona a la categoria Adult Newcomer, la Catalina Bonin tercera a Gold Novice, La Rosa Llopis i la Mila Fonseca no tingueren tanta sort, si bé aquesta darrera aconseguí un primer lloc a la divisió de Chrome Basic.


Ja veieu que cada any tenim bones notícies que venen d’Europa (que no del parlament o la comissió Europea, que aquestes ja sabem que bones no són). Esperem que l’any proper no coincideixin les dates i puguin ser més els representants del nostre país que tinguin l’oportunitat de mostrar tot el que són capaços de fer.

Comentaris

Entrades populars