WC Edgar obre micromecenatge per la publicació del seu nou CD


Vam tenir la sort de gaudir en directe del talent musical de WC Edgar l'any 2011, quan gràcies a la feina de la Country Music Catalunya va oferir una gira per l'Estat juntament amb els Back to Texas. Concretament, 2 concerts van tenir lloc al nostre país, a El Barn d'en Greg de Rubí i a la sala Rocksound de Barcelona.

Després d'uns quants CD's editats, WC Edgar segueix endavant amb la seva carrera com a músic independent. I, com ja sabreu tots els qui esteu posats en aquest món de la música, això costa horrors. És molt difícil tirar endavant sense un segell discogràfic potent a darrera. I WC Edgar, com tants altres músics fan al nostre país, ho està intentant.

I és dins d'aquest intent per seguir fent música que no dictin des d'un despatx a Nashville, que WC Edgar acaba d'obrir una campanya de micromecenatge (crowdfunding) a la plataforma més coneguda a nivell mundial en aquest sector: Kickstarter. (Nota al marge: aquesta plataforma ha anunciat fa poc que s'implantarà també a l'estat espanyol).

L'objectiu és poder recaptar prou aportacions per tal de poder acabar el nou CD. El funcionament és senzill: qui faci l'aportació de 20$ rebrà a casa seva el nou CD signat. La bona notícia és que també ho podem fer des de Catalunya! Només cal que entreu a la pàgina, cliqueu al botó "Back this project" i seguiu les instruccions.


Per si no esteu familiaritzats amb el micromecenatge, cal que sapigueu que en cas que el projecte no arribi a la quantitat desitjada (6.000 $ en aquest cas), ningú paga la seva aportació. O es recapta prou per tirar endavant el projecte, o ningú paga res.

Ah! I, com sempre es fa en aquestes campanyes: si no voleu/podeu fer cap aportació, també podeu col·laborar fent difusió de la campanya entre les vostres amistats.

Comentaris

Entrades populars