dimecres, de maig 13, 2015

WC Edgar obre micromecenatge per la publicació del seu nou CD


Vam tenir la sort de gaudir en directe del talent musical de WC Edgar l'any 2011, quan gràcies a la feina de la Country Music Catalunya va oferir una gira per l'Estat juntament amb els Back to Texas. Concretament, 2 concerts van tenir lloc al nostre país, a El Barn d'en Greg de Rubí i a la sala Rocksound de Barcelona.

Després d'uns quants CD's editats, WC Edgar segueix endavant amb la seva carrera com a músic independent. I, com ja sabreu tots els qui esteu posats en aquest món de la música, això costa horrors. És molt difícil tirar endavant sense un segell discogràfic potent a darrera. I WC Edgar, com tants altres músics fan al nostre país, ho està intentant.

I és dins d'aquest intent per seguir fent música que no dictin des d'un despatx a Nashville, que WC Edgar acaba d'obrir una campanya de micromecenatge (crowdfunding) a la plataforma més coneguda a nivell mundial en aquest sector: Kickstarter. (Nota al marge: aquesta plataforma ha anunciat fa poc que s'implantarà també a l'estat espanyol).

L'objectiu és poder recaptar prou aportacions per tal de poder acabar el nou CD. El funcionament és senzill: qui faci l'aportació de 20$ rebrà a casa seva el nou CD signat. La bona notícia és que també ho podem fer des de Catalunya! Només cal que entreu a la pàgina, cliqueu al botó "Back this project" i seguiu les instruccions.


Per si no esteu familiaritzats amb el micromecenatge, cal que sapigueu que en cas que el projecte no arribi a la quantitat desitjada (6.000 $ en aquest cas), ningú paga la seva aportació. O es recapta prou per tirar endavant el projecte, o ningú paga res.

Ah! I, com sempre es fa en aquestes campanyes: si no voleu/podeu fer cap aportació, també podeu col·laborar fent difusió de la campanya entre les vostres amistats.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger