dijous, d’abril 16, 2015

Enquesta Countrycat Abril 2015


Com vam fer en anys anteriors, tornem a demanar-vos la vostra participació en la nova edició de l'Enquesta Countrycat sobre hàbits i costums dels aficionats/es al món del country a Catalunya.

L'enquesta és força semblant a l'any passat, tot i que hi ha algunes preguntes noves, algunes modificades i algunes que hem eliminat.

Podeu contestar-la des d'aquesta pàgina

Podeu estar tranquils que l'anonimat és total. Countrycat no podrà saber qui ha contestat què, ni tant sols qui ha contestat. I, com en les dues enquestes anteriors (2013, 2014), farem públics els resultats perquè tota la comunitat en pugui fer l'ús que vulgui.

Si teniu suggeriments de cara a futures edicions de l'enquesta, ens els podeu fer arribar al mail de sempre: countrycat@gmail.com

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger