Concert conjunt de Willie amb Merle i Kris


En David dels Root 66 ens ho ha fet saber. Dins la gira de concerts del mític Willie Nelson, el proper 4 d'abril, tindrà lloc un espectacle únic, gairebé irrepetible donades les circumstàncies vitals dels implicats. Després d'un tast a la cerimònia dels Grammy del proppassat mes de gener, ni més ni menys que Kris Kristofferson i Merle Haggard acompanyaran a Nelson a l'escenari. En faltarà un altre, que per desgràcia ja no és entre nosaltres. Però Cash, segur que des d'allà on sigui, també ho seguirà.

El concert no serà prop de casa. Milers de quilòmetres lluny, a Thackerville a Oklahoma, tindrà lloc l'actuació conjunta. Si serveix de consol, ja no queden entrades a la venda. Qui no es conforma és perquè no vol, oi? :-)

De totes maneres, aquí us deixem l'enllaç de Ticketmaster on es podien comprar. Diuen que de vegades, quan s'acosta el dia, se n'alliberen algunes. Si teniu ganes de viatjar per la zona el 4 d'abril, estigueu atents a la pàgina per si en tornessin a vendre. Creieu-nos que és un concert on qualsevol amant de la música country donaria el que fos per ser-hi. Serà històric.

Ni que sigui per treure'ns el desig, us enganxem el vídeo de tots tres als Grammy (els acompanya Blake Shelton).

Comentaris

Entrades populars