dilluns, de febrer 02, 2015

Aleix Garriga - Hi ha una terra


L'Aleix Garriga ens ha enviat una nova cançó que ha escrit i composat, "Hi ha una terra", amb una lletra dedicada a Occitània. La podeu escoltar en aquest vídeo.

Ha comptat amb la participació d'Alfons Bertran a la bateria, mentre que la veu i la guitarra barítona ha estat cosa del mateix Aleix.

L'estil us recordarà molt a Johnny Cash (fanàtics absteniu-vos, és evident que res sonarà igual que Cash, però el recorda).

Aleix Garriga és un cara coneguda als escenaris country del país. No en va, a banda d'una carrera musical pròpia (com demostra aquest tema), ha tocat amb bandes com Green Chilis, Alex T. & The Hot Saddles Band o Dusty Roads. A part de tocar la guitarra o el banjo, crida especialment l'atenció el fet que toqui un dels instruments rei de la country music: la pedal-steel guitar. Dels pocs a Catalunya que ho fan. Una delícia escoltar-lo tocar aquest instrument.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger