Més de 10 any de col·laboració amb en Xavier Badiella


Aquest és un d'aquells articles que fan una il·lusió especial.

Diumenge 30, a la gran festa de la solidaritat del món del ball country a Catalunya (la festa Per Nadal, cap nen sense joguina), se'm va acostar en Xavier Badiella entremig de salutacions a tort i a dret, canvis de vestuari i recollida de mil-i-un diplomes de col·laboració amb la jornada.

'Josep, tinc una cosa per tu!', em va dir amb el misteri que ja havia fet servir dies abans per mail. No en tenia ni idea de què podria ser. Va desaparèixer un moment i al cap de pocs segons ja va tornar amb un llibre sota el braç (vegeu fotos).

I quin llibre! En Xavi va tenir el detall de recollir en format paper totes les cròniques i articles que durant 10 anys ha anat enviant a Countrycat. Ha recorregut la web de Countrycat fent la feina de formiga que en ell és habitual. Aquella feina que sovint no es veu, o no brilla amb l'espectacularitat d'altres, que no tothom és capaç de valorar com pertocaria, però que és indispensable pel funcionament d'una societat. Doncs va anar buscant cada article i el va imprimir, per després enquadernar-lo i entregar-me'l personalment, fent un dels millors obsequis que Countrycat ha rebut mai.

En Xavi és en Julià Peiró de les festes de ball country catalanes i de part de l'estranger. Allà on hi ha una moguda, allà hi apareix sempre que pot. Té el do de la omnipresència i del gust per la feina ben feta. I, amb mil projectes entre cella i cella, ell i tots els seus alter-egos, de segur que ja en tenen alguna de rumiada per seguir ajudant a fer pinya.

Gratitud, estima, reconeixement,... qualsevol paraula queda curta per expressar el què sento. De tot cor, Xavi, moltes gràcies!

Comentaris

Entrades populars