Cita prèvia a Castelldefels

Per: Xavier Badiella

S’acosta Desembre i com cada any la festa que Country Line Dance Sense Fronteres prepara junt amb Cor Country del Maresme arriba sense fer-se pregar. Són moltes les associacions de ball i grups més o menys estables que hi col•laboren fent extensa aquesta iniciativa al seus propis municipis i barriades de tot Catalunya.

Són les cites prèvies al gran esdeveniment que tindrà lloc el proper diumenge a Argentona, al Maresme, terra estimada del nostre amic Emili que aquest any no estarà amb nosaltres de forma física però si que en esperit, per poder gaudir del segur nou rècord de recollida de joguines d’enguany.


De les moltes activitats que s’han dut a terme aquest 2014 durant aquest mes de Novembre i també a l’Octubre, no per ser més important que altres, ni per res en concret, simplement com un dels molts exemples del que a anat succeint dins el nostre mon del Ball country, ens hem aplegat a Castelldefels per solidaritzar-nos amb els menuts que pateixen més que ningú aquesta punyetera crisi no només econòmica sinó també d’altres qüestions que potser no venen al cas escriure aquí. El rellevant de veritat és que gràcies als companys de Castelldefels, més de 300 persones eren a la plaça de l’Església per ballar i gaudir d’una diada de germanor, amb la corresponent recollida de joguines i engrescar a tothom a participar aquest proper diumenge a la Festa Gran Solidaria del Country Català.

Entre tots ho podem aconseguir, superarem aquesta edició les 4000 joguines?

Depèn de tots nosaltres el que sigui un èxit aquesta cinquena edició, ànims i tots a la Festa, us hi esperem, no hi podeu faltar.

Encara no sabeu què és la campanya Per Nadal, cap nen sense joguina? Poseu-hi remei llegint aquest article!

Comentaris

Entrades populars