Concert en streaming de WC Edgar

Foto: JimBassCountrymusic

Un vell conegut dels melòmans del country del país va oferir ahir divendres un concert en streaming des de la seva residència actual a Austin, Tx. WCEdgar va ser a casa nostra la tardor de 2011, on va tocar tant a El Barn d'en Greg com a la sala Rocksound.





Doncs justament ahir va rememorar amb una pila d'aficionats d'aquí aquella experiència, oferint hora i mitja de concert confinat amb un reguitzell de temes originals seus. Va explicar algunes anècdotes de la seva relació amb cantants com ara Alan Jackson, Tim McGraw o el seu amic Daryle Singletary, que malauradament ens va deixar molt abans d'hora. No en va, WC Edgar no és només un excel·lent compositor, sinó que toca la pedal-steel guitar com els millors.

En el concert a Facebook, que en JimBassCountrymusic es va encarregar de dinamitzar com només algú com ell sabria fer (un aplaudiment ben fort per ell també!), van caure temes fantàstics com ara Vegas, Close up the honkytonks, Barrels & Bottles, Mirrors don't lie, From where I sit o Rodeo Game, entre moltes altres.

Va comentar que estaria poc temps més per Austin, TX. Que té pensat traslladar-se a Oklahoma City en les properes setmanes. I que li faria molta il·lusió poder tornar a visitar-nos quan la situació es pugui normalitzar. Tant de bo que sigui així ben aviat!

No deixeu de seguir-lo a Facebook! I consulteu també la seva pàgina web oficial: http://www.wcedgar.com/

Comentaris

Entrades populars