Concert apoteòsic amb Alex T. i Steff Nevers al Renegade


Va ser espectacular. Una gran vetllada amb la millor música country de l'Alex T & the Hot Saddles Band i d'Steff Nevers.

La nit va començar amb un bon sopar. Al Renegade s'hi menja molt bé i a uns preus molt acceptables. I que consti que no tenim comissió! ;-) I és que, a més a més, sopar a la mateixa taula que la Laura Ribas, en Quim Fàbregas i en Daniel Ferrer no té preu!

Puntualment va pujar a l'escenari la primera banda de la nit, els Alex T & the Hot Saddles Band. Capitanejats per l'Alex Andrés van oferir un repertori fantàstic de música country tradicionalista, amb temes propis i covers de grans èxits de diferents èpoques amb un únic nexe en comú: sonaven a country! I si en sonaven! Amb l'Aleix Garriga a la pedal-steel, us podem assegurar que fins i tot una cobla sardanística sonaria a country del bo! Cada vegada que tenim la oportunitat d'escoltar l'Aleix ens sorpren amb nous solos.

Però si només fos la feina de l'Aleix... tota, i volem dir tota la banda es va superar anit al Renegade. Una veu fantàstica de l'Alex, uns solos de guitarra elèctrica extraordinaris a dits de Mario Kidd, l'acústica de les mans d'en Javier Campos, la professionalitat al baix i veus d'en JimBass i l'atreviment i joventut d'en Pau Gurpegui. Bé, si és que fins i tot el backliner, l'Adam Querol va estar a l'altura de la resta, sempre atent que tot sonés i quedés il·luminat a la perfecció.

Podeu veure imatges del concert de l'Alex T & the Hot Saddles Band a la nostra galeria de Flickr.


Però per si fos poc, encara faltava el concert del norueg Steff Nevers!

Va ser la segona vegada que tocava al Renegade. I tal com fa demostrar a la primera, Steff Nevers va brodar una actuació estel·lar, amb solos estratosfèrics de guitarra elèctrica, connexió genial amb públic i músics i una qualitat vocal notòria. Amb un repertori tant de temes propis com de covers, Nevers va tornar-se a posar la gent a la butxaca.

Menció apart mereix el Mercury blues que van interpretar conjuntament Nevers i part de la banda de l'Alex T. Amb un duel d'un altre planeta entre Mario Kidd i Steff Nevers, de genolls a terra movent els dits de forma celestial, que va fer les delícies del personal.

Podeu veure imatges del concert d'Steff Nevers a la nostra galeria de Flickr.


Aquestes bandes extraordinàries van fer caure la bava al públic assistent a una de les festes de celebració del segon aniversari del Renegade Music&Dance de Mataró. Amb en Toni Polonio i família al capdavant, aquest local ha esdevingut en aquests dos anys una de les meques de la música country al nostre país. Des de Countrycat ens afegim a les felicitacions i reconeixements per la gran tasca que han dut a terme fins ara i la que de ben segur seguiran fent.

Comentaris

Entrades populars