Neix el Barcelona International Cowboy Boots Festival


Ja és oficial! A Barcelona hi haurà un festival internacional de música country!

Estem d'enhorabona. I de quina manera! Dos locals country catalans (Legends i Renegade) han unit esforços per organitzar un festival country amb vocació internacional, el Barcelona International Cowboy Boots Festival.

Tindrem dos dies de festival country, amb totes les lletres de la paraula. Un cartell, que per ser el primer any, és envejable. Ni més ni menys que Michael Ballew & The Damn Good Texas Band i Pauline Reese & High Country, dos autèntics exponents de bona música country. El cartell el completaran dues bandes catalanes: dissabte, els Dreamweavers, i diumenge una banda més rockera com els The Bazaga's.

Serà els dies 7 i 8 de febrer de 2015, i tindrà lloc a les instal·lacions del Campus Hotel UAB, dins del campus de la Universitat Autònoma de Bellaterra.

Ja podeu comprar les entrades al Legends Dance Hall, al Renegade Music & Dance o, si no us hi podeu acostar, de forma on-line a la web d'Atrápalo. També el mateix dia del festival a les taquilles.

Vam assistir a la roda de premsa de presentació del festival i n'hem publicat aquesta crònica en vídeo:

No cal dir-vos que és una cita ineludible per qualsevol persona que tingui un mínim interès per la música country, però també americana. Malauradament són comptades les ocasions de gaudir d'un nivell com els dels artistes convidats. Hi hem de ser tots i totes.

El festival també comptarà amb una representació del bo i millor del ball country, amb la presència confirmada d'Adriano Castagnoli, Fem Country, Neus Lloveras, Silvia Calsina, Edu Roldós i la parell two-steppera Ferran i Vane.

Podeu consultar les darreres novetats a la pàgina de la trobada a Facebook.

Comentaris

Entrades populars