dilluns, d’octubre 06, 2014

All Western Festival 2014Més de 280 persones han confirmat via Facebook l'assistència a la nova edició de l'All Western Festival, que Cities in Line torna a organitzat de nou després del gran èxit de l'any passat.

Emmmarcat dins un cap de setmana ple d'activitats de linedance, l'All Western ha esdevingut el festival d'hivern de música country i americana més important del país.

Tindrà lloc dissabte 29 de novembre de 2014, a l'hotel de Lloret de Mar.

Podeu comprar l'entrada abans no s'exhaureixin entrant a la web de Cities in line, per només 25 euros. No cal dir que aquest preu és un regal, ja que inclou molts concerts i activitats que de ben segur faran les delícies dels aficionats més exigents.

El cartell del festival el formen els següents artistes: Big John Mills (USA), Mike Sanchez (UK), Donny Parenteau (Can), Texas Martha & The house of twang (USA) y la banda veterana Cañones y Mantequilla (ESP/USA).

Us enganxem un article d'en George Rius (juntament amb la Kati Torrella, l'ànima d'aquest festival) sobre el cap de cartell musical d'aquest gran festival.


Big John Mills al "All Western Festival 2014" del The Spanish Event 2014
Per George Rius

The All Western Festival de l'Spanish Event està orgullós de tenir un artista com Big John Mills. Vam tenir l'oportunitat d'assistir al seu concert al Festival de Craponne fa uns anys, i sens dubte a Cati Torrella i a mi ens va encantar el seu magnífic talent tocant la guitarra i com a compositor

L'artista Big John Mills
Mills va ser criat a Texas, on va viure en la majoria de les parts de l'estat i finalment va créixer a Deer Park. Mills va estudiar música al East Texas State University, on es va graduar amb un Batxillerat en Arts i llicenciatura en Music Business el 1982.

És el músic de Texas per excel•lència, per exemple, Mills va tocar en més de 80 enregistraments el 2005. El seu treball en el tema de Jimmy Kaiser "I'm Gone" li va valer el seu primer premi de Texas Music Award com Músic de l'Any el 2006.
Va guanyar el premi de Músic de l'Any 2008 pel seu propi CD, "THAT: Tributes, heartaches and Texas".

El 2010 Mills va ser un cop més reconegut pel seu treball en el tema de Dewey Wayne, "Here for the Music", en ser guardonat com el Músic de l'Any per tercera vegada.

Mills té tres discos fins ara: "Big John Mills" (1998), "Honky Tonks & Neon Lights" (2003), que va ser el primer CD autoeditat per un artista independent que va entrar en la llista Americana Top 10, i "THAT: Tributes, heartaches and Texas".

El seu quart CD es troba actualment en producció.

Un actor i showman atractiu i electritzant, Mills jugant hàbilment, diu a la seva música "Texacountryswingbluesicana" i els que l'han escoltat a través de Texas argumenten que la seva experiència en cada estil musical fa que les seves composicions siguin diferents en qualsevol actuació, depenent del seu estat d'ànim i el karma - fascinant i absolutament increïble.

Tenir una habilitat per tocar la guitarra com Big John de no sol anar acompanyat d'una capacitat de composició tan hàbil i sàvia, però Big John representa el paquet complet. La seva cançó original, "Spicy Chicken", un tema qualificat com "rocking and rollicking", és el tema principal dels Premis de la Música de Texas.

La seva gran capacitat com a compositor original, li ha guanyat el respecte dels seus companys i la devoció de les legions de fans a tot Texas, a tot el país i a Europa, gràcies al Festival de Craponne on va actuar el 2010.

Linedances coreografiats amb les seves cançons:
Lucky Man (.pdf) per Cati Torrella
Jim & Jack (.pdf) per Cati Torrella

Visita la seva web: http://www.bigjohnmills.com/


Més informació sobre l'All Western a la pàgina de Facebook
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger