dissabte, d’agost 16, 2014

Un any més, s'ha fet possible!


Es pot dir ben alt: un estiu sense el Fem-ho possible de Cardedeu no seria estiu. Enguany, en que la calor sembla que també hagi marxat de vacances i els primers rovellons ja treuen el nas als boscos més alts, els Xafal de Cardedeu sí que s'han mantingut al peu del canó. Què caram! Amb el seu bon rotllo de sempre i el seu sentit de la feina ben feta han tornat a omplir la Pista Coberta de Cardedeu, al Parc Pompeu Fabra, demostrant que amb molta feina i amb l'ajuda que es mereix una iniciativa com aquesta, entre tots i totes, és possible!

La festa va ser total. Va haver-hi ball, música en format íntim amb l'encantadora Joana Serrat, espectacle de circ (un 10 pel Circ Círcul, el circ més hillbilly d'aquesta banda de l'oceà!), exhibicions de ball de grups vinguts d'arreu, linedance cantat en directe per la veu de MI&MU...ZIC i un concertàs a càrrec de la banda francesa Backwest, acabats d'arribar del festival Equiblues.

Tot això, organitzat pels incombustibles Xafal, als quals no podem fer altra cosa que reverenciar, agrair, reconèixer, lloar i animar a que no canviïn mai. Si no existissin, algú els hauria d'inventar.

No vam poder estar presents durant tota la vetllada, però vam poder fer alguna fotografia a la Joana Serrat. La podeu veure a la galeria de Countrycat a Flickr.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger