dissabte, de juny 21, 2014

Per la continuïtat d'Al Ras Festival Bluegrass & Old Time


Un dels festivals més tradicionals del nostre país escalfa motors! L'Al Ras Festival, per 13è any consecutiu, ens durà el bo i millor de la música bluegrass i old time a tocar a de casa, a Mollet del Vallès. Serà durant el proper mes de novembre.

Per tal d'assegurar la continuïtat d'aquest gran esdeveniment, els seus organitzadors han organitzat una recollida de fons a través de Verkami (el mateix que vam fer a Countrycat per recollir fons pel videoclip de Casino's Country Club).

Des de només 10 euros, vosaltres també podeu contribuir a què aquest festival llueixi com mai! Si visiteu la pàgina de la campanya, podreu descobrir les diferents recompenses que us endureu si feu una aportació. Les aportacions van des dels 10 euros fins als 500, cadascú pot trobar la què més encaixi amb les seves possibilitats.

A la pàgina està explicat detalladament a on aniran a parar els fons que es recullin.

Participar és molt senzill. Només cal fer clic al botó que trobareu a la quantitat que volgueu aportar i seguir les instruccions. Podreu pagar amb targeta de crèdit o a través de pay pal.

L'adreça de la campanya és: http://www.verkami.com/projects/8397-por-la-continuidad-de-al-ras-festival-bluegrass-old-time/

No cal dir que des de Countrycat us animem de veritat a recolzar el festival! El poder de la comunitat, com tantes vegades hem demostrat els aficionats a la música americana a Catalunya, pot moure muntanyes! Endavant Al Ras!
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger