divendres, de juny 20, 2014

Darrer videoclip de Fabio Canu


Us enganxem el darrer videoclip d'un crack, en Fabio Canu. Si encara no heu anat a un concert seu, ja trigueu. I no cal anar lluny, tenim la sort de gaudir-ne en concerts ben a prop de Barcelona.

La seva gran veu, la seva energia i la seva màgia made in Sardenya de ben segur que no us deixaran indiferents. Podeu estar al dia dels concerts de la seva gira entrant a la seva pàgina oficial a Facebook.

No ens cansarem de dir-ho: cal recolzar els artistes que es belluguen, que no disposen de grans discrogràfiques que els col·loquin sempre als mitjans, i que s'arrisquen a tot perseguint el seu somni. I si, a més a més, la qualitat no hi falta, encara amb més motiu. Endavant al Fabio i a tots i totes les Fabios que omplen els escenaris dels circuits més alternatius del nostre país.


Us enganxem alguns enllaços més perquè podeu passar-ho bé escoltant les seves cançons i si voleu, comprar-les:
- Spotify
- Itunes
- Google Play
- Amazon
- Deezer
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger