Crònica 1ª Country Party de Cornellà de Llobregat


Per Silvia Torralba

Aquest diumenge 22 de juny va tenir lloc a Cornellà de Llobregat, la 1ª Country Party de la ciutat. Era la primera vegada que a Cornellà es feia un esdeveniment com aquest. El públic es va sorprendre, gratament, jutjant pels molts comentaris positius que van fer pel que fa a la música i els balls.

La festa va començar a les 19h amb música gravada amb gran assistència de públic per continuar a les 20h amb el concert del grup musical THE COUNTRY CREEDANCE BAND.

La banda va començar la seva actuació amb un nou i vibrant tema, Goodbye Monday i el seu repertori va incloure altres estrenes com Take it or Break it, la música del popular ball P3 acabant com és habitual en ells amb Roll Back the Rug, del també molt conegut ball Cut a Rug.

Com a novetat vam poder veure Xavi amb la seva nova i preciosa guitarra Dobro que va utilitzar per primera vegada en 4 temes donant un so molt especial als mateixos, de la mateixa manera que la Marta amb el seu violí i Francisco amb el seu Banjo donen un toc característic a algunes de les cançons.

Va ser una nit d'estrenes ja que Xavi, va ser la veu principal de Sultains Of Swing.

El seu pròxim concert de THE COUNTRY CREEDANCE BAND, serà en la 4ª Country Party Barcelona Harley Days el 5 de juliol a les 19h. Al recinte firal de Plaça Espanya de Barcelona.

Més informació: pàgina de la banda a Countrycat.

Comentaris

Entrades populars