dimarts, d’abril 22, 2014

Big John Mills al “All Western Festival 2014”!


Big John Mills al “All Western Festival 2014” del The Spanish Event 2014
Per George Rius

The All Western Festival de l'Spanish Event està orgullós de tenir un artista com Big John Mills. Vam tenir l'oportunitat d'assistir al seu concert al Festival de Craponne fa uns anys, i sens dubte a Cati Torrella i a mi ens va encantar el seu magnífic talent tocant la guitarra i com a compositor

L'artista Big John Mills
Mills va ser criat a Texas, on va viure en la majoria de les parts de l'estat i finalment va créixer a Deer Park. Mills va estudiar música al East Texas State University, on es va graduar amb un Batxillerat en Arts i llicenciatura en Music Business el 1982.

És el músic de Texas per excel•lència, per exemple, Mills va tocar en més de 80 enregistraments el 2005. El seu treball en el tema de Jimmy Kaiser "I'm Gone" li va valer el seu primer premi de Texas Music Award com Músic de l'Any el 2006.
Va guanyar el premi de Músic de l'Any 2008 pel seu propi CD, "THAT: Tributes, heartaches and Texas".

El 2010 Mills va ser un cop més reconegut pel seu treball en el tema de Dewey Wayne, "Here for the Music", en ser guardonat com el Músic de l'Any per tercera vegada.

Mills té tres discos fins ara: "Big John Mills" (1998), "Honky Tonks & Neon Lights" (2003), que va ser el primer CD autoeditat per un artista independent que va entrar en la llista Americana Top 10, i "THAT: Tributes, heartaches and Texas".

El seu quart CD es troba actualment en producció.

Un actor i showman atractiu i electritzant, Mills jugant hàbilment, diu a la seva música "Texacountryswingbluesicana" i els que l'han escoltat a través de Texas argumenten que la seva experiència en cada estil musical fa que les seves composicions siguin diferents en qualsevol actuació, depenent del seu estat d'ànim i el karma - fascinant i absolutament increïble.

Tenir una habilitat per tocar la guitarra com Big John de no sol anar acompanyat d'una capacitat de composició tan hàbil i sàvia, però Big John representa el paquet complet. La seva cançó original, "Spicy Chicken", un tema qualificat com "rocking and rollicking", és el tema principal dels Premis de la Música de Texas.

La seva gran capacitat com a compositor original, li ha guanyat el respecte dels seus companys i la devoció de les legions de fans a tot Texas, a tot el país i a Europa, gràcies al Festival de Craponne on va actuar el 2010.

Linedances coreografiats amb les seves cançons:
Lucky Man (.pdf) per Cati Torrella
Jim & Jack (.pdf) per Cati Torrella

Visita la seva web: http://www.bigjohnmills.com/
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger