dimarts, de març 18, 2014

Es suspenen els 2 concerts de WC Edgar a Catalunya


Segons publica Country Music Catalunya a Facebook, els 2 concerts que el cantant nordamericà WC Edgar havia de fer a Catalunya el proper mes d'abril queden suspesos. Us enganxem el comunicat de CMC:

"Per motius aliens a Country Music Catalunya i resta de promotors, ens veiem obligats a cancel·lar els concerts de WC Edgar per als pròxims dies 11 i 12 d'abril.

Cada local concret establirà el mecanisme de devolució dels imports de les entrades ja adquirides, si us plau, consulteu les pàgines de cada local.

Informarem puntualment si existís la possibilitat d'establir unes noves dates.
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties."


Pels mateixos 2 dies, CMC ha programat dos concerts de la banda valenciana Eisenhowers. Serà el divendres 11 d'abril al Renegade de Mataró i el dissabte 12 d'abril al Legends de Terrassa
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger