Crònica concert Dusty Roads al Legends Dance Hall de Terrassa


Què podem dir de nou dels Dusty Roads? Portem unes quantes cròniques de concerts seus i, sincerament, ens podríeu acusar de pilotes, d'anar a comissió, de ser familiars dels músics,... però és que noi, de veritat que els elogis els sentim de debò!

L'Albert, l'Aleix, en Xavi i en Pol van tornar a demostrar ahir que no cal anar massa lluny per poder sentir country de qualitat. Salvant totes les distàncies que volgueu, d'acord, però concert a concert demostren tenir un nivell molt alt, un nivell que si fossin nord-americans, australians o canadencs i tinguessin un padrí al darrere, els sentiríem a les ràdios d'arreu i de ben segur que serien banda sonora de concursos de ball catalan-style...


Amb un repertori de temes clàssics van tornar a fer les delícies al públic assistent. Clàssics, però no repetitius! Les variacions western swing al tema "Love's Gonna Live Here" o el més jazzístic "Cold, cold heart" fan evident que no tenim a davant 4 paios de la terragada, sinó músics amb cara i ulls capaços de defensar qualsevol cançó amb professionalitat, i fins i tot de dur les cançons de tota la vida un pas més enllà.



La única nota negativa de la nit va ser l'aforament. Per desgràcia, res fora de la norma... :-( Molt poca gent per escoltar un dels millors grups catalans de música country. Una pena que l'únic concert que fins ara han fet a un local country hagi estat justament el que menys assistència hagi tingut. Tant de bo en un futur la truita pugui girar! :-)

Podeu veure una selecció de les fotografies del concert a la galeria de Countrycat a Flickr.

Podeu reviure el concert sencer gràcies als vídeos que en Quim Fàbregas va enregistrar durant la nit. Us n'hem creat una llista de reproducció a Youtube:



Comentaris

Entrades populars