CMC Country Music Catalunya: WC Edgar al Renegade i al Legends!

Nota enviada per: Country Music Catalunya

CMC - Country Music Catalunya està posant fil a l'agulla a la seva tasca de promoció activa de la música country en directe als millors escenaris del nostre país.

I això s'ha traduït en fets palpables. En notícies extraordinàries pels amants de la música country. En uns fets que mesos enrere no hauríem pogut ni somniar. I això no només és mèrit de CMC. És mèrit de tots i totes els que s'estant movent pel country. Els qui fan esforços per mirar de no perdre's cap concert. Els qui van fer que la nit Country de Cardedeu comptés amb l'actuació d'un cantant com Doug Adkins aquest estiu passat. I, com no, dels locals que arrisquen perquè la resta poguem gaudir de valent amb el què més ens agrada. Això només ho aixecarem si ens hi posem tots i cadascú hi aporta el seu granet d'arena. I així està essent fins ara! Endavant!!!

Així que, ja us podeu apuntar dues dates a l'agenda! Ni més ni menys que WC Edgar tornarà a actuar a Catalunya per presentar el seu últim CD, Non-Conformist Deluxe. El més pur estil honkytonk, de la mà d'un molt fantàstic artista nordamericà, acompanyat d'una banda formada per músics d'aquí d'experiència contrastadíssima! No us ho podeu perdre!

Sense cap mena de dubte, prometen ser dos dels concerts de l'any!

Divendres, 11 d'abril de 2014
WC Edgar al Renegade de Mataró

Dissabte, 12 d'abril de 2014
WC Edgar al Legends de Terrassa


Comentaris

Entrades populars