divendres, de febrer 07, 2014

Voghera Country Festival 2014


Dia: 27-29 de juny de 2014
Lloc: Via Tullio Morato, 18 27058 - Voghera

Comença a escalfar motors un festival europeu que els darrers anys s'ha posicionat dins l'imaginari col·lectiu dels aficionats al country d'aquesta banda de la bassa. El Voghera Country Festival ja acumula 6 edicions, on ha anat creixent de mica en mica.

Musicalment parlant, el festival ha comptat amb artistes de primera fila: Michael Peterson, Billy Dean, Aaron Tippin, Lorrie Morgan, Terri Clark i Pat Green. Enguany, encara no s'ha desvetllat el cap de cartell, però la trajectòria de l'esdeveniment de ben seguir que seguirà sent la mateixa.

El cartell del festival el complementa la secció de ball, on l'estil català hi té cabuda com ja ve sent habitual els darrers anys. Polèmiques a banda, sembla que la denominació "estil català" ha fet forat.

Podeu llegir la crònica que el nostre enviat especial acreditat, l'Omar Garrido, va fer de l'edició del 2012.

Més informació pàgina del Festival a Facebook.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger