dijous, de febrer 13, 2014

Recollida de signatures pel Festival de Mirande


En George Rius ens va fer arribar la notícia. El Festival de Mirande, un dels més coneguts a nivell europeu, no tindrà lloc enguany. Hi haguéssim anat o no, ens hagués agradat més o menys la tria musical o de ball, no és una bona notícia. Perdem llençols a cada bugada.

El mes de gener passat es va fer públic el comunicat on Alain Ribaut, el president de l’Association Country Music, explicava la decisió per manca de capacitat econòmica, malgrat que el festival assegura que comptava amb un públic de fins a 130.000 persones. Les mateixes que assisteixen als concerts i festivals que algun cop s'han fet a Catalunya, vaja... (apago la ironia... ho sento, no me n'he pogut estar...).

Sigui com sigui, la decisió ha estat presa. I per aquest motiu s'ha obert una pàgina on es recullen signatures per demanar que, com a mínim, sigui una decisió temporal i es pugui tornar a celebrar el festival l'any 2015.

Si us hi voleu sumar, només cal que entreu a aquesta pàgina.

En aquesta altra pàgina teniu la llista d'artistes que han cantat a Mirande des de l'any 2000.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger