Nou CD de WC Edgar: Non Conformist DELUXE

Nota enviada per: WC Edgar

El proper 15 de gener sortirà a la venda un nou treball de WC Edgar, que duu per títol "Non Conformist DELUXE".

En aquest CD, Edgar hi aboca tota la puresa de la seva música i ideologia. A més a més, per voluntat expressa d'ell mateix, no ha utilitzat cap mena de moduladors de veu per fer-lo sonar diferent. Música i veu en estat pur, perquè també la veu sona tal com ha estat cantada.

Segons informa el mateix cantant a la seva pàgina de Facebook, estarà disponible en format digital a CD Baby a partir del dia 10. Més endavant es podrà comprar a altres botigues.

De moment ja es pot escoltar sencer a la web Airplaydirect, i fins i tot descarregar-lo si disposeu d'un programa de ràdio i voleu punxar les cançons del nou CD.

Però els aficionats catalans potser no caldrà que correm tant... tindrem la sort de tenir WC Edgar ben aviat al nostre país. El divendres 11 d'abril tocarà al Renegade de Mataró i el dissabte 12 ho farà al Legends Dance Hall de Terrassa. En qualsevol dels dos concerts, de ben segur que el mateix WC Edgar estarà encantat de poder-vos-el vendre, dedicar i comentar.

A continuació teniu algunes de les cançons del nou àlbum, que el mateix cantant ha penjat al seu compte de Youtube.









WC Edgar ja va actuar a Catalunya l'any 2011, juntament amb els Back to Texas, gràcies a la feina de Country Music Catalunya. Va ser el diumenge 4 de desembre al Barn d'en Greg i el dimarts 6 de desembre en un improvisat concert a la sala Rocksound.

Comentaris

Entrades populars