dilluns, de gener 27, 2014

Resultats detallats de l'Enquesta dels hàbits de l'afició al country de Catalunya


Gràcies a la col·laboració de més de 100 persones (108 per ser més exactes), us podem presentar els resultats complerts de la 1ª Enquesta d'Hàbits Country elaborada per Countrycat.

Si en voleu un resum en format infografia, visiteu aquesta pàgina.

En aquesta ocasió, una part interessant ha estat veure l'evolució a les respostes d'algunes de les preguntes. La gran majoria de les questions es repetien amb el mateix redactat, per facilitar-ne l'anàlisi evolutiva.

En l'edició de gener de 2014, el questionari ha afegit preguntes sobre els concursos de ball, els comerços de productes country, l'ús de xarxes socials i, en acabar, opinions sobre la web de Countrycat.

No es poden extrapolar les dades al conjunt d'aficionats. No hem de deixar de banda que l'enquesta no ha estat feta per professionals de l'estadística, i la mostra pot no recollir l'aleatorietat desitjada. Però com a tendències pot resultar curiós analitzar-ne els resultats.

En podeu fer l'ús que volgueu, tot i que ens agradaria que en tal cas citéssiu la font de les dades.

Si algú dels qui ho està llegint és estadístic o té un bon coneixement en la matèria, que no dubti a contactar amb nosaltres a través del mail countrycat@gmail.com de cara a poder millorar futures edicions de l'enquesta.PD.- Podeu fer un cop d'ull als resultats de l'enquesta anterior des d'aquesta pàgina de Countrycat.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger