divendres, de desembre 27, 2013

Encara no heu sentit mai en Salvador Blajé?

Font de la imatge: Countrycat

Fa uns mesos descobríem la magnífica veu d'en Salvador Blajé al costat de la també preciosa veu de l'Anna Vidal, al IV Concurs de Linedance del Kansas Country de Mollet. Va ser el 8 de juny de 2013.

Era el seu concert de debut, sota el nom de Ruta C17, i tot i que a l'hora de l'actuació no havia arribat tothom, els qui vam ser-hi encara ho recordem com a una agradable sorpresa musical. No només per la seva joventut, sinó sobretot per la seva qualitat de les seves veus i per la magnífica elecció de repertori.

Doncs bé, en Salvador ha publicat recentment un videoclip autoeditat a Youtube amb una versió (bé, avui en dia se'n diu cover) d'un tema mític de la música americana: King of the road. I després d'escoltar-lo no podem fer altra cosa que eixugar-nos la baba i compartir-lo amb tots vosaltres! Quina veu! Ieps, i us animem a compartir-lo també vosaltres per ajudar en Salvador a donar-se a conèixer encara més.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger