diumenge, de novembre 03, 2013

Crònica Concert Paula Rojo al Renegade, per GiP

Nota enviada per: GiP

Paula Rojo i part de la seva banda en concert al Renegade de Mataró - 1 de novembre de 2013
By GiP

Paula Rojo va tornar al Renegade de Mataró, és el segon concert que fa a la sala, i aquest cop amb molta més gent, un centenar de persones vam gaudir dels seus temes propis i d'algunes versions que a ella li agraden molt.

A principis d'any ja va fer el seu primer concert a Mataró, el feia la setmana que treia el disc, alguns ja l'havíem sentit i vist per Youtube (al menys nosaltres) i hi havia un parell de temes que ens agradaven molt i un en particular perquè parla del seu somni de travessar la bassa i anar a Nashville. A nosaltres aquest tema ens va tocar, ja que faltava molt poc perquè nosaltres féssim realitat el seu somni, que justament era un dels nostres, i així li vam dir a ella i al Tristan, guitarra que la va acompanyar el primer cop. I vam estar comentant que pensaríem en ella i que ens faríem una foto amb una bota gegant a Nashville; que la cançó semblava que estigués feta pel viatge i que havíem pensat fer un ball. Ella ens va comentar que li faria molta il·lusió que fos així i que algun dia esperava fer realitat el seu somni de trepitjar Nashville.

El tema de fer-li ball va quedar a l'aire, i ara quan van decidir tornar a Mataró es van posar en contacte amb en Toni Polonio per que ens localitzés i mirés com teníem el ball! I així ha nascut el ball Me Suena. El per què del nom? Doncs perquè “me suena” la música, “me suena” el ball, “me suena” el lloc, “me suena” el banjo, “me suena” a Country!


I fins aquí la introducció del ball. Ara a parlar del concert que és el que a la gent li deu interessar, oi? :-)

En aquesta ocasió la Paula va venir acompanyada per Álvaro Bárcena (guitarra) i per Silvia Carbajal (violinista). Ens van agradar molt, vam notar millora; canvia amb el toc de violí. Ens queda pendents veure'ls amb la banda sencera... per la propera?

Temes que van interpretar:
Al ritmo de tu canción
El país de Nessie
Contigo
Hard Out Here – va cantar aquesta cançó d'en Garret Hedlund de la pel·lícula Country Strong
Sólo tú
Otro Café
Un recuerdo en el olvido
E-2
Cowboy Take Me Away – de les Dixie Chicks, aquí va comentar que un dels seus somnis és anar-les a veure i si la gira li permet anirà a veura-les al Country 2 Country a Londres.
Princesa
Suena a Country
Famous In A Small Town – de la Miranda Lambert, una de les seves cantants preferides
Mi obsesión por recordar
Let'er Rip – de nou les Dixie Chicks
Londres – on va aprofitar per presentar als seus companys i retirar-se de l'escenari

Mentre la gent demanava més, van col·locar una taula i dues cadires al davant de la tarima, van tornar a sortir a l'escenari i l'Álvaro amb la seva guitarra, la Silvia amb el seu got i la veu de la Paula van seure per interpretar el tema “Si Me Voy”, una traducció que ha fet del tema “When I 'm Gone” i que va aprofitar per explicar el tema de la cupmania, que està arribant des dels USA. Aquest nadal veureu totes les campanyes que hi hauran.


Aprofito per dir-vos que el dia 24 de novembre al Wild podreu veure una petita demostració de la cupmania, ritme fet amb un got.
Després d'això, la Paula va donar pas a l'Álvaro que ens va interpretar un “Country Road” d'en John Denver... quina veus nois, molt bó tocant aquest noi i a més bona veu, resulta que ell també toca el pedal steel però no el va portar.


I per acabar va fer un bis del tema “Suena a Country” i una versió del “Chicken Fried” dels Zac Brown Band.

Després va acabar signant CD i fent-se fotos amb tots els que van voler.

Esperem veure'ls a la propera amb tota la banda, seguiu així i aconseguiu els vostres somnis!

GiP, 3 de novembre de 2013

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger