dimarts, de novembre 19, 2013

Copa Lotus, guanyadors del Sona 9


Ahir a la nit es va donar a conèixer el grup guanyador del concurs anual d'Enderrock, Sona 9 (Tretzena edició).

Doncs enguany el primer premi se l'ha endut la banda Copa Lotus (Web - Facebook), mentre que les bandes finalistes Morgat Morgat i Llorer han rebut els premis Joventut i Èxit respectivament.

El Premi Sona 9 suposa l'enregistrament i edició d'un disc amb un productor professional, la gravació d'un videoclip, la portada de la revista Enderrock de l'agost del 2014 i una minigira de cinc concerts remunerats en festivals musicals com la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, l’Acústica de Figueres o el Mercat de Música Viva de Vic.

Us en parlem a Countrycat perquè els Copa Lotus es defineixen a Facebook amb una varietat d'estils que passen pel folk, el pop, el rock, el country,... Sigui com sigui, creiem que val la pena que els feu un cop d'orella!

Podeu escoltar-los a la seva web oficial (http://copalotus.bandcamp.com/), on hi tenen penjats els seus 2 CDs publicats fins al moment:

The Mistery of Our days Vol
1. Down in the Rain 03:09
2. She's On Her Own 03:15
3. Fire 04:06
4. Don't Be Long 03:37
5. Me and She in a Greasy Spoon 01:46
6. Gold Digger 02:58
7. (We won't ever) Cut That Tree 01:29
8. Movie and Chocolate 05:05

Els títols de crèdit
1. Mireia 03:31
2. Els títols de crèdit 03:33
3. Surge et ambula 02:47
4. No ens coneixem prou bé 04:20Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger