dimarts, de setembre 10, 2013

George Strait anuncia les ciutats de la seva última gira


Ahir dilluns, la roda de premsa de George Strait anunciant els seus darrers concerts va ser la 14ena cosa més buscada a Google, segons Google trends (http://www.google.es/trends/)

I és que George Strait (Web oficial) va fer pública finalment la llista de ciutats que tindran el privilegi de veure i sentir al Rei del Country en la seva última gira, la The Cowboy Rides Away Tour 2014. I no, no passarà per Barcelona, tot i que encara no s'ha descartat que els Xafa'l el puguin convèncer per actuar a la Country Night de Cardedeu de 2014... ;-)

Podeu veure notícia de l'anunci en anglès, o a continuació traduïda al català.


George Strait ANUNCIA LES DATES DE LA SEVA GIRA FINAL DE 2014, THE COWBOY RIDES AWAY TOUR

Jason Aldean, Eric Church, Sheryl Crow, Ronnie Dunn, Vince Gill, Merle Haggard, Miranda Lambert, Little Big Town, Martina McBride, Lee Ann Womack, i Chris Young seran convidats especials en alguns dels concerts.

ARLINGTON, Texas - La icona musical George Strait ha anunciat les dates per a la segona etapa de la seva gira final de dos anys - The cowboy rides away Tour. En una conferència de premsa transmesa en viu des de l'AT & T Stadium, casa dels Dallas Cowboys de la NFL, Strait va revelar els últims 26 concerts que oferirà durant l'hivern i la primavera de 2014. A més, Strait va revelar que tindrà convidats especials en cada cap de setmana de gira. Els convidats especials inclouran Jason Aldea, Eric Church, Sheryl Crow, Ronnie Dunn, Vince Gill, Merle Haggard, Miranda Lambert, Little Big Town, Martina McBride, Lee Ann Womack, Chris Young, i molt més.

"La primera etapa de la gira a principis d'aquest any va ser molt divertida, i també molt emocionant", va dir Strait. "Cada ciutat i lloc va aflorar grans records. Tinc moltes ganes de veure als fans a la gira de 2014".

Els membres del club de fans tindran l'oportunitat de comprar entrades durant un període de pre-venda a partir de les 10 hores del dimarts 24 de setembre. Addicionalment, els qui tinguin una American Express® també podran comprar entrades abans que el públic general. Entrades a la venda al públic en general sortiran a la venda a partir del 27 de setembre a les 10:00 hores a www.georgestrait.com.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger