divendres, de setembre 20, 2013

Els signes astròlogics dels rols arquetípics en el context del llunyà oest americà

Nota enviada per: Jordi Guasch

(Versión en castellano facilitada por el autor)

Amb aquest article seguim publicant articles que el mestre Jordi Guasch, autor polifacètic i un erudit en música country, música old-time i americana, ha tingut l'amabilitat de fer-nos arribar a Countrycat. Ell és una de les persones que més sap d'aquests estils musicals, i a més a més és català!

Si fa dies us parlàvem dels seus viatges a Craponne els any 2008 i 2011, o de la relació entre country music i els alienígenes, en aquesta ocasió Guasch ens parla de la relació entre els signes astrològics i segons quins rols al far-west americà.

Jordi Guasch és autor d'un parell de llibres de viatges: "Corrido del Güero Errante" (dels seus viatges a Mèxic, Xile, Perú, Illa de Pascua i Texas) i "Camino de Varanasi" (del seu viatge al nord de la Índia). També és autor d'un llibre de caricatures de la música country que podeu adquirir contactant directament amb ell.

Teniu tota la informació d'en Jordi a aquest missatge que vam publicar a Countrycat fa uns mesos.


ELS SIGNES astròleg DELS ROLS arquetípics EN EL CONTEXT DEL LLUNYÀ OEST AMERICÀ
Elaborat per Jordi Guasch i l'astròleg Javier Arana

ÀRIES: explorador, aventurer, militar, caçador, pistoler, atracador de bancs, conductor de diligències, músic-còmic ambulant, xèrif.

TAURO: granger, vaquer, ramader, ranxer, ferrer, topògraf, decorador d'Saloon, arquitecte, enginyer agrònom, director artístic de Saloon, botiguer, músic, cuiner-xef.

BESSONS: explorador, aventurer, tafur (el típic tipus que cobreixen de plomes per trampós), periodista, estafador, músic-còmic ambulant, carter de Pony Express, xerraire-venedor ambulant de pocions "miraculoses", conductor de tren o diligència, polític populista.

CÀNCER: doctora, infermera, músic, la Mare de "La Casa de la Pradera", xef, mestra de nens, organitzador d'ajudes als indis.

LLEÓ: xèrif, ballarina de Saloon, líder d'una banda de malfactors, director artístic de Saloon o show ambulant, actor, actriu, polític populista.

VERGE: enginyer del ferrocarril, banquer, la dona del ranxer, activista de la lliga anti-alcohol, Madame de Saloon, botiguer, metge, redactor d'un diari local, comptable, reconstructor d'un poble miner abandonat, telegrafista.

BALANÇA: jutge, advocat, mediador entre amb els indis, ballarina de Saloon, agutzil, dissenyador de Saloon, músic, ballarí, actor, actriu, organitzador i promotor de shows ambulants, director d'orquestra, dissenyador de roba.

ESCORPÍ: doctor, predicador, venedor de Bíblies, enterramorts, activista de l'Exèrcit de Salvació, militar, caça-recompenses, espia de l'exèrcit, fiscal, jutge, cirurgià, farmacèutic, miner, guardaespatlles, detectiu.

SAGITARI: explorador, aventurer, tafur, músic-còmic ambulant, periodista, carter del Pony Express, lladre de bestiar, predicador ambulant, jutge "al Roy Bean", editor del diari local, conductor de tren o diligència, polític populista.

CAPRICORN: buscador d'or (miner), ranxer, ramader, propietari de Saloon, venedor d'alcohol als indis, constructor de ferrocarril, topògraf.

AQUARI: tafur, músic-còmic ambulant, periodista, abolicionista, inventor, astròleg de show ambulant, desertor, polític defensor dels drets dels indis.

PEIXOS: músic, poeta, predicador ambulant, músic-còmic ambulant, actor, prostituta i / o ballarina de Saloon, col·laborador per afavorir els drets dels indis, pianista de Saloon, barquer del Mississippi, ballarí-na, hipnóleg-astròleg de show ambulant.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger