3ª Porkada Country

Nota enviada per: Rafel Corbí

Dia: 11, 12 i 13 d'octubre de 2013
Lloc: Sala La Bòbila (Palafrugell)

Com ja sabeu tots, o no, aquest pont del Pilar tindrem la 3a edició de la Porkada Country. Aquest any la farem a la Sala de la Bòbila de Palafrugell, que ja ens va acollir pel festival del mes de maig. El motiu del canvi és fàcil: més capacitat i més facilitat pels que muntem la festa. L'any passat va ser fantàstic, però vam estar patint pel temps fins al darrer moment i ens va faltar molt lloc.

Aquesta edició ampliem els dies de ball, i obrirem el divendres a la nit (21:00), dissabte tarda (18,30) i nit i diumenge (en principi matí 11,30, després ja veurem).

El preu de l'entrada (cada dia) serà de 3 euros.

La Porkada en si serà un sopar, el dissabte nit, consistent en porquet a la brasa, acompanyament, postres i beguda. El porquet s'anirà fent, per tant quan algú tingui gana ja podrà sopar. Mentre, tothom qui vulgui podrà anar ballant.

El preu del sopar és de 16 € (CAL APUNTAR-SE, al telèfon 630150211 o 625149740, o al correu-e ballscountry@gmail.com, al més aviat millor). Es podrà pagar el mateix dia.

El dissabte al vespre també tindrem la 1a edició de la Olimpíada Porqueta. Un joc (d'una hora de durada) entre diferents equips de 4 persones, per divertir-nos tots plegats (carreres de sacs, llançament d'ous, etc). No importa edat o sexe, per tant us animem a jugar amb nosaltres. Millor portar roba de recanvi, o roba vella, per si de cas :-) També us agrairíem que us apuntéssiu al més aviat millor. Detall a tothom, i regal als primers classificats.

El diumenge ballarem al matí, i tenim previst fer una arrossada per dinar (el preu encara no està definit, però serà el més baix possible). També cal apuntar-se per endavant, si us plau. Si hi ha un munt de gent a dinar, després ballaríem a la tarda.

Tot això amb servei de bar, i entrepans freds el divendres al vespre. I Òbviament, classes i sobretot ball sense aturador els tres dies.

Qualsevol dubte o aclariment que necessiteu truqueu-nos al 630-150211, al correu, o bé qualsevol dia de classe o ball.

No trigueu a apuntar-vos-hi, si us plau!

Rafel Corbí
Balls Country
www.ballscountry.com
Des de 1998

Comentaris

Entrades populars