dimarts, de juliol 30, 2013

V Ballada Country a Montornés del Vallès


Nota enviada per: Marta Rubio

Dia: diumenge, 29 de setembre de 2013
Hora: des de les 11:00h a 14:00h
Lloc: Plaça Pau Picasso (el mateix lloc de cada any) - Montornés del Vallès

Ja arriba la cinquena ballada country de Montornés del Vallès!!!!

Com cada any, quan soni la cançó que sigui del vostre grup, la podeu pujar a ballar a d'alt l'escenari (amb els amics que vulgueu)

Sorteigs de molts regals !!!

Grup musical convidat per determinar !!

Botiguetes de material country !!

Dinar a la terrassa de la mateixa plaça on hi ha forces activitats per anar fent els nens i puguem menjar a gust i ells disfrutar !!

La llista de balls la penjaré a primers de setembre, si voleu anar fent sugerencies ho podeu fer en missatge privat al facebook, sino ja sabeu que sempre es posa tots els balls que us agrada ballar i tots els que heu anat fent ultimament, així gaudim de vosaltres a l'escenari i a la plaça!!

Servei de begudes fresques durant la trobada, servida pels nens que són uns grans ajudants !!!

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger