diumenge, de juliol 28, 2013

Concert de Doug Adkins a Cardedeu? Només depen de tu!Nota enviada per: Xafa'l, Amics i Amigues del Country de Cardedeu

Dia: dimecres, 14 de agost de 2013
Hora: nit
Lloc: Pista Coberta de Cardedeu, Parc Pompeu Fabra

OBJECTIU:
Aconseguir el pressupost per portar a Doug Adkins a la trobada anual de Xafa'l a Cardedeu.COM APORTAR: enviar un missatge privat a Xafa'l de Cardedeu o a Country Music Catalunya amb el nom i la quantitat que us comprometeu aportar (es prega màxima seriositat en aquest tema). El pagament es pot fer per transferència al c/c de Xafa'l 2013 0652 99 0201084151 indicant nom i cognoms o en efectiu al Gabi Ibañez o la Paqui Monroy abans del 31 de juliol.


MISSATGE URGENT (llegiu i feu-ne la màxima difusió si us plau)

Estem a tocar de poder tenir Doug Adkins i la seva banda a Cardedeu el proper 14 d'agost a la nit, a la trobada anual dels Xafa'l. El pressupost és de 1.500 euros + dietes i allotjament. L'allotjament el pot assumir Xafa'l. L'Ajuntament de Cardedeu hi posa les 2/3 parts. I des de Countrycat i persones a títol individual també en posarem.

És a dir: falten només 500 euros per poder tenir un concert de primera a tocar de casa. Això no són paraules, idees, intencions,... són FETS!

El concert i la festa és obert a tothom, sense entrada. Només demanem a tothom que volgués anar-hi que aporti el seu gra de sorra econòmic per fer realitat el concert. Només que 25 persones posessin 20 euros... O que algú més fes una aportació/patrocini de 100 o més euros... (però això no vol dir que aportacions inferiors no siguin benvingudes, qualsevol quantitat pot estar bé, tot suma!)

IMPORTANT: hem de confirmar o cancel·lar el concert abans de DIMECRES 31 DE JULIOL.

COM APORTAR: enviar un missatge privat a Xafa'l de Cardedeu o a Country Music Catalunya amb el nom i la quantitat que us comprometeu aportar (es prega màxima seriositat en aquest tema). El pagament es pot fer per transferència al c/c de Xafa'l 2013 0652 99 0201084151 indicant nom i cognoms o en efectiu al Gabi Ibañez o la Paqui Monroy abans del 31 de juliol.

Val 1.600 € (concert+dietes) i ja en tenim 1.410. Vinga, FEM-HO POSSIBLE!

Vídeo d'en Doug Adkins i la seva banda

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger