dimecres, de juny 26, 2013

Tot i Cap al Wild Bunch de Vilassar de Mar


Nota enviada per: Gabi Ibáñez

Dia: diumenge, 30 de juny de 2013
Hora: a partir de les 18:00h
Lloc: Wild Bunch Saloon de Vilassar de Mar

Aquest mes el TOT i CAP serà una mica diferent. Com sempre es tracta de fer TOT de balls que hem ensenyat durant les classes anteriors i CAP de nou, un dia on TOT hi CAP.

Però serà especial perquè vosaltres fareu el llistat de balls: quan entreu apuntareu els balls que voleu ballar i aniran sonant durant tota la tarda.

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger