diumenge, de juny 09, 2013

Crònica del IV Concurs Back to Kansas - 2013


Font de la imatge: Countrycat

Gran nit la de dissabte al Kansas de Mollet del Vallès. La vetllada va ser completa i va reunir a centenars de persones vingudes d'arreu d'Europa.

Va començar puntualment a les 19:00h, amb el concert de tota una descoberta! El duet format per Anna Vidal i Salvador Blajé (Els Ruta C-17) va fer les delícies del públic matiner que de mica en mica anava acostant-se al Kansas.

L'Anna i en Salvador debutaven en format duet el dissabte, i ho van fer de meravella. Dues guitarres acústiques, dues veus prometedores i un repertori de clàssics del country fan que si segueixen evolucionant tinguin un futur prometedor en l'escena nacional del country.A continuació, van desfilar els més de 20 grups inscrits al concurs. El nivell, com ja fa anys, segueix essent molt alt. I els grups vinguts de fora, que cada cop són més nombrosos, també cada cop ho fan millor. I la prova més evident va ser la classificació final, amb el primer i el cinquè lloc aconseguit per grups francesos.

Us enganxem una vídeo crònica de l'acte, amb els moments previs al concurs i un fragment de l'actuació de cada grup.


També podeu veure el recull d'imatges que vam fer a cada grup a la Galeria de Countrycat a Flickr


Primers classificats (podeu veure vídeos complets de tots els grups participants als canals Nashmerville i MyCountrycat d'en Josep Lluís i en Quim, com sempre, al peu del canó!):


1er Lloc: The Southern Gang

2on Lloc: The Dreamers

3er Lloc: The Teachers

4rt Lloc: The Wheelers

5è Lloc: Country Aventura

Vídeo de l'entrega de premis:

Font: MyCountrycat
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger