Crònica del IV Concurs Back to Kansas - 2013


Font de la imatge: Countrycat

Gran nit la de dissabte al Kansas de Mollet del Vallès. La vetllada va ser completa i va reunir a centenars de persones vingudes d'arreu d'Europa.

Va començar puntualment a les 19:00h, amb el concert de tota una descoberta! El duet format per Anna Vidal i Salvador Blajé (Els Ruta C-17) va fer les delícies del públic matiner que de mica en mica anava acostant-se al Kansas.

L'Anna i en Salvador debutaven en format duet el dissabte, i ho van fer de meravella. Dues guitarres acústiques, dues veus prometedores i un repertori de clàssics del country fan que si segueixen evolucionant tinguin un futur prometedor en l'escena nacional del country.







A continuació, van desfilar els més de 20 grups inscrits al concurs. El nivell, com ja fa anys, segueix essent molt alt. I els grups vinguts de fora, que cada cop són més nombrosos, també cada cop ho fan millor. I la prova més evident va ser la classificació final, amb el primer i el cinquè lloc aconseguit per grups francesos.

Us enganxem una vídeo crònica de l'acte, amb els moments previs al concurs i un fragment de l'actuació de cada grup.


També podeu veure el recull d'imatges que vam fer a cada grup a la Galeria de Countrycat a Flickr


Primers classificats (podeu veure vídeos complets de tots els grups participants als canals Nashmerville i MyCountrycat d'en Josep Lluís i en Quim, com sempre, al peu del canó!):


1er Lloc: The Southern Gang

2on Lloc: The Dreamers

3er Lloc: The Teachers

4rt Lloc: The Wheelers

5è Lloc: Country Aventura

Vídeo de l'entrega de premis:

Font: MyCountrycat

Comentaris

Entrades populars