dilluns, de juny 17, 2013

Ballada country mensual Can Falguera


Nota enviada per: Ana Alarcon

Dia: dissabte, 22 de juny de 2013
Hora: des de les 19:30h fins a les 23:00h
Lloc: Sala Polivalent (Camí Reial, 142) - Palau Solità i Plegamans

El proper dissabte 22 de juny farem l'última ballada country mensual de curs 2012-2013 a la Sala Polivalent (Cami Reial, 142). Aquest cop comptarem amb el professor Pere Asensi.

A la ballada anterior, us varem proposar un repte. Aquest cop ho tornem a fer:

De 21 a 22 h, ens pots demanar la coreografia que vulguis ballar. Si no la tenim, et convidarem a una consumició (mojito, cubata, cervesa, refresc... el que més t'agradi).

El cop anterior no varem trobar 2 coreografies de totes les que ens vareu demanar. Aquest cop ens hem proposat millorar el percentatge... Ves pensant en quina coreo ens demanaràs :-))

Això si... la coreografia que demanis l'hauràs de ballar....

L'horari serà des de les 19:30h fins les 22:00h.

El preu de l'entrada és de 4 €, amb classe a càrrec d’en Pere Asensi i consumició inclosa (aigua, refresc o cervesa).

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger