dimarts, de maig 14, 2013

Two step + Jam Session + Linedance al Barn d'en Greg


Nota enviada per: Greg Ryan

Dia: dissabte, 18 de maig de 2013
Hora: a partir de les 20:30h
Lloc: El Barn d'en Greg (C/Alt 3, Polígon Industrial Can Alzamora, 08191 Rubí)

Ja tenim aquí el 3r dissabte i toca TWO-STEP amb en Ferran i la Vane!

Per la part de la música, aquest mes SORPRESA JAM SESSION! En honor d'en Xavi Balaguer, gran teclista de country, que estarà al Barn celebrant l'aniversari, fem una jam de música country, honky-tonk, i TWO-STEP. Amb músics com el mateix Xavi Balaguer (tecles) Greg Ryan (Guitarra, fiddle, veus) Jim Bass (Baix) i ......??

Després del concert, Linedance a la carta amb en Dan McFlyer!

Servei de cuina de 20 a 23:00 Reserves al 936971375

Entrada 7€ amb consumició i participació al sorteigs de sopars gratis!

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger