dijous, de maig 23, 2013

Festa 1er aniversari del Legends Dance Hall


Nota enviada per: Legends Dance Hall

Dia: dissabte, 1 de juny de 2013
Hora: a partir de les 20:00h
Lloc: Legends Dance Hall - Carretera de Montcada, 666 - Terrassa

Ja fera un anyet i tenim ganes de celebrar una festa amb tu, amb balls, concert, regals, pica-pica... i bon ambient!

Obertura de portes: 20:00h.

Tindrem algunes paradetes sorpresa.

Ball country de 20h a 22h. Especial balls Aniversari. Es triarà un llistat de balls per el Aniversari des dels més bàsics fins els més avançats.

Pica-pica> 22h. Entre el picapica seguirem ballant fins l'hora del concert i sorteig de samarretes Legends. Cocktail especial "el ponche del baile de los Oficiales", el ponche tradicional recepta de l'època.

Concert: 23h. Fabio Canu amb la banda de Buenafuente. Espectacular veu la de Fabio, interpretant cançons clàssiques del country barrejant amb temes actuals del line dance.

Preu entrada: 10 euros (inclou ball, picapica, ponche i concert)
Entrada només concert: 5 euros (inclou concert)

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger