Concert de The Xarrots al Renegade Music & Dance de Mataró


Nota enviada per: Renegade Music & Dance

Dia: divendres, 24 de maig de 2013
Hora: a partir de les 23:00h
Lloc: Renegade Music & Dance de Mataró (C/ Mendez Nuñez, 37)

Originalment, "The Xarrots" (anteriorment JoanLaia Band), va néixer com un duo en 2011 format per Joan Alemany (guitarra) i Laia Salvador (veu), que després de compondre les seves primeres cançons van començar a tocar per bars i locals en format acústic.

L'acollida del públic era bona així que van decidir ampliar la banda afegint un bateria i un baixista, un nou format que els permet expandir la seva creativitat i mostrar-la amb una major energia.

Entre finals de 2012 i principis de 2013 van gravar el nostre primer àlbum produït per Stefano Maccarrone (Mendetz).

Tenen un repertori de més de 20 cançons pròpies, inspiració per compondre moltes més, i unes influències musicals que provenen d'artistes com Patti Smith, Pearl Jam, Laura Marling, Joan Osborne, Mark Lanegan, etc ... i per sobre de tot moltes ganes de seguir creixent i repartint emocions al cor del públic per al qual tinguin el plaer de poder tocar...






Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars