divendres, de maig 24, 2013

American Cars 2013 - Platja d'Aro


Nota enviada per: Isa Gibert

Dia: del divendres 7 al diumenge 9 de juny de 2013
Hora: tot el dia
Lloc: Platja d'Aro

Reserva't el segon cap de setmana de Juny si vols veure la major concentració de cotxes americans, en un marc únic. Platja d'Aro els dies 7, 8 i 9 de juny acull la 24a concentració nacional i 19a internacional de cotxes americans organitzada per l'American Car Club de Catalunya.

Aquesta edició compta amb més al·licients que mai, exposició de Harley, botigues especialitzades, classes de ball country de la mà de professionals i com sempre la millor selecció de cotxes americans, concurs de burn out, concerts en directe, cruising diürn i nocturn, premis , desfilades, BBQ al mateix recinte, jocs per als petits i no tan petits i un any més el AMCCC col · labora amb una causa social.

Platja d'Aro us ofereix a més d'aquest singular esdeveniment seves platges, els seus restaurants, les seves botigues de tota mena la festa nocturna i el seu glamour perquè cap membre de la família es quedi sense diversió.

Recorda, els dies 7, 8 i 9 de juny pots venir amb o sense cotxe americà, amb o sense Harley però segur que hi haurà show per passar-ho bé.

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger