dilluns, d’abril 22, 2013

The Legends Dance Night

Font de la imatge: Alex Andrés Tarín / Nota enviada per: Legends Dance Hall

Dia: dissabte, 11 de maig de 2013
Hora: a partir de les 23:00h
Lloc: Legends Dance Hall (Carretera Montcada, 666 - Terrassa)

Al Legends cada segon dissabte de mes LINE DANCE.

Ballem els the best del Legends. De les onze a les... Ballarem els balls que s'han ensenyat cada mes a totes les classes, els que s'han punxat més i els més populares.

Cada 2n dissabte de mes, LEGENDS DANCING NIGHT! The Best of Legends, fins que els peus aguantin!!Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger