Crònica de la trobada de CLDSF "El somni del nens", per Xavier Badiella


Nota enviada per: Xavier Badiella

Country Line Dance sense Fronteres va organitzar el proppassat 14 d'abril una festassa per recollir fons per la Fundació "El Somni dels Nens" www.elsomnidelsnens.com.

En Xavier Badiella ha tingut l'amabilitat, un cop més, d'enviar-nos una crònica de l'esdeveniment.

EL SOMNI DELS NENS
Per: Xavier Badiella

El passat 14 d’Abril d’enguany, l’Associació Line Dance Sense Fronteres organitzava la seva festa anual per recollir diners per una causa solidaria. És la primera de les trobades que cada any organitza aquesta associació per trobar-se plegats i passar un bon dia de ball i companyia amb un propòsit mes ampli com el de col•laborar amb altres entitats dedicades a la solidaritat que tan ens manca en aquests temps prou complicats que ens ha tocat viure. No és de bon tros la més coneguda de les trobades que organitzen els nostres amics del CLSF, doncs molt més ho és la nadalenca “Cap Nen Sense Joguina” que tan bon resulta tingué l’any passat, realitzada també en el mateix espai de Castellar del Vallès, mercès tant a l’Ajuntament d’aquest ciutat, com a l’amic Manel Da Silva dels Amics del Country de Castellar que sempre esta disposat a col•laborar en el que se li demana.

Començava la festa a les 10:00 tocades del matí i tot fou obrir portes que teníem ja un centenar de persones voltant per la pista amb els primers compassos de la musica del nostre DJ, en “Vander”, que sempre té un sí quan se li demana col•laboració.

Tot seguit l’Enric feu la recepció i benvinguda de rigor amb unes breus paraules d’agraïment i tot seguit anuncia al nostre bon amic valencià “Juaner Dominguez” que ens feu un concert en solitari amb la música que duia preparada per poder ballar al nostre gust. Ja érem més de 200 persones a la sala Blava de l’espai Tolrà, animats a bellugar el cos amb música en directe i temes coneguts per tothom.

Poc més d’una hora durà el concert d’en Juaner per donar pas a una classe que ens feu Mari-Cruz Piquer amb el seu ball “Che’s Weekend”, una senzilla contradansa que poguérem ballar plegats acompanyats també pels amics valencians que vingueren amb en Juaner i la Mari-Cruz. Fou força divertit veure la gentada com es bellugava amunt i avall girant cap un costat i altre per mirar de no equivocar-se de línia.

En Salvador Garcia, que és l’encarregat del Teaming, ens feu una breu explicació d’aquest projecte que a endegat l’associació per tal de poder afrontar nous projectes d’ajuda a la gent necessitada.

Una horeta de ball lliure sona per fer que tothom pogués ballar a plaer, ja érem més de 300 persones a la sala, un èxit que aconseguí recaptar fins a 1.300€ per a l’associació “El Somni del Nens”.

Tornà a sonar la música en directe amb en Juaner una mitja horeta més, se sortejaren diversos regals que feren donatiu les botigues que tenien muntada la paradeta dins el recinte de la festa i que sempre han col•laborat amb iniciatives semblants, a saber, La Boutique del Country, Countrycat, Brodats Igualda, L’Angi i la Remei, Artesania Gabi, Solo Indio – Country Bike i per descomptat la paradeta de Country Line Sense Fronteres.

Continuà altre cop en “Vander” fen-nos ballar sense parar fins ben entrat el mig dia, vaja, prop de les dues, la festa conclouria amb força èxit, tan de públic com de recaptació, amb ganes de tornar a trobar-nos en una altre ocasió semblant.

Agraïm altre cop la bona disposició de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i al Manel de l’associació d’Amics del Country d’aquesta població vallesana, per la seva bona disposició, a l’amic Juaner per la seva desinteressada participació, i a tots aquells que amb el seu donatiu modest o no, han fet possible que una iniciativa d’aquesta mena ens uneixi tant com ens diverteixi.


Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars