dijous, d’abril 25, 2013

3ª Country Party de la Barcelona Harley Days


Nota enviada per: Barcelona Harley Days

Dia: dissabte, 6 de juliol de 2013
Hora: des de les 19:00h fins a les 23:00h
Lloc: Plaça Univers - Fira de Montjuïc, Barcelona

Un any més, i ja en van tres, l'esdeveniment que omple Barcelona de Harleys un cop a l'any s'ha avingut a organitzar una nova edició de la Country Party. Una festa on any rere any els aficionats tant al ball com a la música country han pogut gaudir d'allò més. Només cal que reviseu les cròniques que vam publicar a Countycat (Edició 2011, Edició 2012)

Així doncs, ja us podeu reservar la data! Els amics de La Boutique del Country i de Vadecountry s'hi han tornat a posar per col·laborar amb Barcelona Harley Days en l'organització de la trobada.

L'edició d'enguany es preveu que consti tant de música en directe com en llauna, per no parar en tota l'estona.

Els concerts aniran a càrrec de 3 grups del país:
· The Country Creedence Band (Grup a Facebook)
· High Cross Country Band (Especial de Countrycat)
· Casino's Country Club (Web Oficial)


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook o a la pàgina oficial de l'esdeveniment.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger