dimarts, de febrer 26, 2013

Ball country a l'Envelat de Canet


Nota enviada per: Emili Muntaner

En aquesta ocasió Gonzalo Heredia serà el convidat especial i gaudirem de la presencia d’un dels grups participants en el IV Concurs de Coreografies de Cor Country: "The Country Heart Group" que ens ballarà la coreografia classificada en vuitè lloc: “H T Woman”.

També ensenyarem balls, repassarem antics i ballarem tots el nivells, a més de poder demanar la música que vulguis ballar.

Dia: dissabte, 2 de març de 2013
Hora: a partir de les 22:30h
Lloc: Envelat de Vil·la Flora de Canet de Mar


Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger