dijous, de desembre 06, 2012

Exhibició de balls de concursos 2012


Nota enviada per: Isa

Hem pensat fer alguna cosa especial i iniciar una nova activitat al Wild. Volem donar a conèixer a més gent els balls dels concursos. Per això voldríem convidar els grups participants que vulguin venir a ballar-los.

Potser en divendres i dissabte nit o diumenges tarda, només heu que posar-vos en contacte amb la Dolors, la Neus, el Gabi i l'Isa, a fi de poder organitzar-nos.

No es tracta de cap competició, sinó de fer arribar a més gent els vostres balls.

Aquest divendres, tindrem la visita dels "The Tumbleweeds", amb el ball "Daring", cançó del cantant "Nick Gibson" que duu per títol "Me And my truck". És un ball del "IV Concurs del Barn 2012".

Vinga animeu-vos!

Dia: divendres, 21 de desembre de 2012
Hora: a partir de les 22:30h
Lloc: Wild Bunch Saloon de Vilassar

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger